Verhuur

 

Lekker cruisen door het Limburgse land met een retro E- Fatbike. Een stoere fiets, minimalistisch opgebouwd, met goede  trapondersteuning, een breder stuur en een comfortabel zadel, dat gemaakt is voor mensen die zowel willen genieten van het fietsen als van de omgeving.

Vanuit de gekozen locatie rijdt je bijvoorbeeld in de driehoek Valkenburg, Schimmert , Meerssen; richting het Heuvelland of het Maasdal, maar voorlopig alleen nog op Nederlands gebied. Zo kom je door bossen, heuvels, akkergebieden, Maas-, en Zuid Limburgse dorpen met mooie boerderijen, huizen, cultureel erfgoed, en een enkel Kasteel. Welke route je ook kiest, altijd is er genoeg te zien en kun je genieten van de prachtige natuur.

Wij hebben keuze uit verschillende mogelijkheden:

Dag verhuur en zelf je route rijden in laag en hoogseizoen

 Arrangement met lunch en versnapering in rugzakje, To Go. Via Visit Zuid Limburg

Ben je onbekend in de omgeving en wil je graag een geplande route, dan graag ruim vooraf aangeven wat je wensen zijn. Misschien fiets je het liefst langs velden en wegen, of gaat je voorkeur  uit naar een meer bosrijke omgeving; vlak of meer heuvelachtig.

Tijdens alle routes zijn er genoeg plekken om de benen te strekken of te genieten van de omgeving, want GENIETEN is ons motto. Wij houden van ons mooie land en willen laten zien dat ontspanning ook kan zonder geluidsoverlast.  Wij willen niet dat onze Bikes  overlast bezorgen en gaan er van uit dat onze gasten ons motto delen en rekening houden met  mens en natuur. Daarom denken wij ook dat onze Bikes minder geschikt zijn voor (groepen) jongeren zonder begeleiding van volwassenen

Geen Losse verhuur tot en met 31.10.2021.

Uitsluitend arrangementen.

 

Bedrijfsuitjes, cadeau vouchers en andere special events zijn bespreekbaar. Stuur ons een email: info@easyretroriding.eu en wij bekijken samen de mogelijkheden.

 

Bij boeking gaan wij ervan uit dat u de Algemene Voorwaarden heeft gelezen, begrepen en hiermee ook akkoord gaat.

 

Onze Samenwerkpartners en tevens de vaste vertrek- en aankomst locaties voor vaste arrangementen:

 

Taverne 't Koetshoes I Oosterweg 42  I 6301 PX Valkenburg aan de Geul  I 043 - 6013845  I  www.koetshoes.nl 

  https://shop.tickli.nl/event/tKoetshoes

  Vertrek vanaf 'T Koetshoes 10.00 uur en inleveren Bikes 16.00 uur

 

Brasserie Bie Ein I  Oranjeplein 10  I  6333 BD  Schimmert  I  045 - 4042504  I www.bie-ein.nl    

https://shop.tickli.nl/event/bei-ein 

 vertrek vanaf Bie Ein  te Schimmert 11.00 uur en inleveren Bikes 17.00 uur

 

of

 

https://shop.tickli.nl/tickets/easy-retro-riding

 

 

Bij arrangementen geboekt via het boekingssysteem Tickli van Visit Zuid Limburg wordt geen borg gevraagd, in tegenstelling tot de losse verhuur.

 

Wij zijn aangesloten bij Visit Zuid Limburg. Boekingen graag via de website van Visit Zuid Limburg